Home » Over ons

OVER ONS


MULTIMEDIA PROMOTIONS is een Multi-Media bedrijf dat zich vooral richt op het produceren en creëren van video producties. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van informatieve en educatieve video & radio programma's over wonen, werken, onderwijs, gezondheidszorg, economie, recht en meer. Multimedia Promotions houdt zich bezig met het filmen en monteren van videoclips, bedrijfsfilmpjes, reclamespots, evenementen impressies, aftermovies, reportages, documentaires, tv series en veel meer. Multimedia Promotions heeft ook een grafische afdeling. Zij houden zich bezig met het creëren en ontwerpen van Flyers, posters, banners, logo's, merchandise en veel meer.


GRAFISCH VORMGEVING:
Multimedia Promotions ontwerpt in opdracht van hun klanten E-Flyers, flyers, posters, web-banners, banners, visite kaarten, CD & SINGLE covers, Mixtape covers, Bedrijfslogo's, logo's en veel meer.WEBDESIGN:
Multimedia promotions ontwerpt en creëert in opdracht van hun klanten een gewenste website. Ze zullen zorg dragen voor de juiste verwerking en afwerking van uw wensen wat u op uw site wilt hebben.


FOTOGRAFIE:
Multimedia Promotions heeft professionele fotografen in huis en binnen hun netwerk om uw momenten vast te leggen. Denk aan evenementen fotografie & foto shoots voor modellen, muzikanten, bedrijven, sportclubs en verenigingen.


PRODUCTEN:
Multimedia Promotions heeft diverse product categorieën voor u beschikbaar. Merchandising producten van T-shirts tot Truien, van Petten tot Mutsen en veel meer overige producten. U kunt deze producten makkelijk en snel bestellen door het bestel formulier in te vullen en aan te geven wat u precies wilt bestellen.